Tel: 0722-717.189 | Mail: ghinea.victor@owa.roUsi Hormann

Usi Hormann

Made in Germany

Produsele Hormann sunt dezvoltate si produse in fabrici de inalta specialitate oferind calitate superioara.

Oferta noastra contine o gama variata de usi de garaj, porti industriale, usi de intrare, usi de interior, usi rezistente la foc sau etanse la fum, burdufe si rampe de incarcare, sisteme de actionare cu telecomanda, etc.

Usi sectionale industriale

Sisteme de montaj care se adapteaza diverselor situatii si economisesc spatiu în halele industriale. Acestea se pot monta cu siguranta atat la noile cladiri cat si la cele renovate. Hormann ofera solutii specifice clientilor pentru fiecare aplicatie: de ex. usi sectionale ALS cu campuri vitrate pentru interioare cu cerinte ridicate de izolare termica, perete dublu, usi DPU groase de 80 mm, puternice, care asigura temperaturi constante.
Brosura usi sectionale industriale Hormann : Fisier PDF

Usi si grilaje rulou

Prin constructia lor simpla, doar cu cateva componente, usile rulou sunt deosebit de economice si durabile. Hormann livreaza usi rulou cu latimi pana la 11,75 m si înaltimi pana la 9 m precum si usi speciale cu înaltimi mai mari. Numeroasele tipuri de vitrari precum si variantele coloristice va permit o larga organizare a spectrului tipo- dimensional pentru proiectul dumneavoastra specific.
Brosura usi sectionale industriale Hormann : Fisier PDF

Usi rapide

Usile rapide Hormann sunt folosite atat la interior cat si la exterior pentru optimizarea fluxului de trafic, pentru îmbunatatirea climatului interior si condervarea energiei. Programul Hormann cuprinde usi cu deschidere verticala sau orizontala, cu cortina flexibila transparenta, combinatii cu usi rulou sau sectionale. Avantajul acestora: tehnologia SoftEdge aplicata usilor cu functionare rapida si protectia antisoc integrata le fac deosebit de sigure si economice.
Brosura usi rapide : Fisier PDF

Perdele lamelare

Perdelele lamelare Hormann se preteaza in special pentru inchiderea economica a spatiilor de hala supradimensionate

Usi antifoc

Un program cuprinzator de usi antifoc din usi glisante antifoc si din usi sectionale antifoc T30 corespunde la Hormann importantei crescande ce se da închiderilor antifoc de format mare. Usile glisante antifoc se pot obtine cu un canat sau doua canate.Se preteaza din cauza dimensiunilor variabile în special pentru accesele largi. Usa sectionala antifoc T30 se adapteaza oricarei constructii de hala fiindca ca orice usa sectionala se poate depozita sub tavan,la perete sau sub acoperis.